Fælleslisten i Hillerød

...de røde i det grønne

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Forside Nyheder Samling på venstrefløjen.

Samling på venstrefløjen.

Email Udskriv PDF

Liste Ø stiller op til kommunalvalget i Hillerød.
Fælleslisten (T) – Hillerød’s socialistiske lokalliste har på en generalforsamling besluttet at opstilling til efterårets kommunevalg bliver på Enhedslisten – liste Ø.
Enhedslisten, Hillerød afd. har efterfølgende besluttet at opstille til kommunal valget i november 2017.
”Siden vi kom i byrådet i 1990 har vi haft en aftale med Enhedslisten om at vi tager os af det kommunalpolitiske. det har fungeret fint, og vi har haft rigtig god opbakning og indflydelse. Men der har også været forvirring om forskellen på de to organisationer, særligt op til valgene. Samtidig flytter der mange nye vælgere til kommunen – folk som ikke har de sidste 25 års kommune- historie med sig. Så for fremtiden er vi en del af Enhedslisten som alle kender på landsplan.
Vores politik bliver der ikke lavet om på – vi holder altid med de små, miljøet har første prioritet og vi vil have boliger, uddannelse og arbejdspladser til kommunen så der er råd til at forbedre forholdene for børn, gamle og kultur. På det tekniske område vil vi bruge de penge som kommer ind på jordsalg til trafiksikring og cykelstier, reparation/fornyelse af kommunens bygninger og bedre vedligeholdelse af vejnettet så det ikke forfalder. ” fortæller Tue Tortzen som er formand for kommunens miljø- og teknikudvalg.
Det kommunalpolitiske program fra 2013 bliver pudset af og fornyet i løbet af de næste par måneder.
”Nu stiller Enhedslisten i Hillerød op og er klar til at markere sig som Liste Ø med nogle klare lokalpolitiske synspunkter. Vi skal også have nogen flere kandidater, for vi regner med at gå betydeligt frem ved valget. Politikken er svinget for meget til højre i Hillerød, og det er os som skal holde et fornuftigt flertal på den rigtige side af midten” siger Johny Christiansen fra Enhedslisten i Hillerød

Karl Erik Rasmussen