Fælleslisten i Hillerød

...de røde i det grønne

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Forside Nyheder Sne og respekt for skraldemæmd.

Sne og respekt for skraldemæmd.

Email Udskriv PDF

Dårligt vejr – dårligt humør
Man bliver i dårligt humør når man læser hvor lidt respekt Peter Schou Andersen og andre har for de mennesker som tager slæbet med at fjerne vores affald.
Tidligt om morgenen i alt slags vejr - mens mange ligger behageligt i deres senge- maser skraldemændene på - og de fleste bliver stadig slidt op før tiden.
Det er derimod rigtigt at der er problemer med den nuværende entreprenør, og derfor har vi opsagt kontrakten og købt 6 skraldebiler selv, så folkene fremover er ansat i Hillerød forsyning som har en personalepolitik som fremmer samarbejdet.
Den kritik der rejses af glatførebekæmpelsen - både kommunal og privat - er også berettiget. Der er støt og roligt blevet skåret ned på de penge der er til rådighed, og det er ikke blevet bedre efter at en stor del af rydningen ikke udføres af kommunens egne folk.

I første omgang skal der flere penge til så de såkaldte C- veje bolig - og biveje) også ryddes. efter min mening skal der gruses mere og saltes mindre, noget skal der i altfald gøres. Det bliver et krav til de kommende budgetforhandlinger, og jeg håber på forståelse fra de andre partier. Det er jo ikke kun skraldemændenes arbejdsplads, avisbude, postbude, chauffører og borgere skal også kunne færdes sikkert på vore veje og fortorve om vinteren

Tue Tortzen

Formand, Miljø- og teknikudvalget